Joan Chamorro i Andrea Motis, en una imatge d’arxiu. Foto: Facebook

Després de sis anys de coliderar un quintet que ja té diversos discos en el seu haver i una extensa trajectòria, tant nacional com internacional, Joan Chamorro i Andrea Motis convidaran Rita Payés (trombonista i cantant, també de la Sant Andreu jazz band i amb disc de presentació propi) a formar part d’un concert que se celebrarà el pròxim quatre de febrer en el marc del cicle de música enciSAT! que se celebra al Sant Andreu Teatre.
Payés va ser una de les protagonistes de la sèrie de treballs Joan Chamorro presenta, que va suposar l’elaboració del disc Joan Chamorro presenta Rita Payés, a través del qual aquest mestre del saxo va presentar una de les promeses del jazz català sorgides de la Sant Andreu Jazz Band.

UN CONCERT MENSUAL
El cicle enciSAT! va començar el setembre de l’any passat i fins al pròxim mes d’abril programa un concert cada mes. La seva filosofia és crear un ambient de proximitat entre el públic i l’artista durant el concert. Posteriorment el públic també pot xerrar amb els integrants del grup mentre sopa al hall del teatre.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram