Els avis de Sant Andreu, un dels protagonistes de la Festa Major. Foto: Arxiu

S’acaba el mes de novembre i arriba l’hora de la Festa Major de Sant Andreu de Palomar.

A partir de demà passat i fins al pròxim dia 8 de desembre aquesta antiga vila es vestirà de gal·la per celebrar una nova edició de la seva diada, que enguany arriba amb un programa farcit d’activitats. Tot i que des de dissabte passat ja s’han anat celebrant actes previs, serà a partir de divendres quan començaran els actes oficials del programa.

El primer acte serà el 7è Torneig de Petanca ADEGG, que se celebrarà demà passat a partir de les 10 del matí al parc de La Pegaso. A partir d’aquí començaran 11 dies frenètics on tots els andreuencs podran gaudir de diferents concerts, exposicions, obres de teatre, projeccions de documentals, balls, concursos de cuina, tornejos esportius, rutes amb itineraris històrics, sardanes, actuacions de pallassos, xerrades polítiques, activitats comercials i el correfoc, entre altres. Finalment, el dia 14 de desembre, fora de les dates oficials de la festa, el programa també inclou la lectura del Poema de Nadal, de Josep Maria de Segarra.

GLÒRIA SERRA, PREGONERA
Enguany la lectura del pregó, que se celebrarà aquest diumenge al balcó de la seu del Districte, anirà a càrrec de la periodista andreuenca Glòria Serra. Serra, amb una llarga trajectòria periodística, treballa actualment a La Sexta.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram