Aspecte del casal just abans de l’inici de les obres. Foto: Google Maps

Des de fa tres dies estan en marxa les obres de rehabilitació i ampliació del casal de barri Can Portabella, situat al número 18 del carrer Virgili.

Actualment l’edifici compta amb 610 metres quadrats i té dues plantes. Un cop finalitzin les obres, que necessitaran una inversió de dos milions d’euros i està previst que durin uns 10 mesos, l’edifici passarà a tenir 813 metres quadrats i tres plantes. Un cop el nou projecte quedi enllestit, la planta baixa tindrà una sala d’actes per a unes 75 persones, uns magatzems per a serveis i espais per a l’associació de veïns, mentre que la segona planta servirà per donar servei a les entitats socials del barri i la tercera acollirà una zona de tallers i una terrassa exterior. La reforma també servirà per eliminar les tanques perimetrals de la finca per tal que els seus jardins es puguin fusionar amb la plaça annexa de Can Portabella.

El regidor del Districte, Raimond Blasi, ha explicat que “aquesta actuació és molt important per a Sant Andreu perquè actualitzem i ampliem un equipament que no estava en condicions òptimes per donar un millor servei als usuaris del casal de barri”. “Al mateix temps”, argumenta Blasi, “millorem l’espai públic i la connectivitat de l’entorn”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram