La copa de campions de lliga de Segona B de l’any 2010. Foto: UESA

Joan Gaspart va retornar fa pocs dies a la UE Sant Andreu alguns objectes com trofeus, diplomes o medalles que es va endur cap a casa un cop va deixar de ser president del club quadribarrat l’any 2011. D’aquesta manera, Gaspart respon a la petició de l’actual propietària del club, Dinorah Santa Ana, que va denunciar que l’exmandatari s’havia quedat amb diverses “relíquies de l’entitat que no el pertanyen”.

El club ha detallat en una nota l’inventari dels objectes que Gaspart va quedar-se, entre els quals hi ha la copa de campions de lliga de Segona B de l’any 2010, el diploma i la Medalla d’Or al Mèrit Esportiu que l’Ajuntament va lliurar al club l’any del seu centenari –el 2009–, el premi Centenari –atorgat l’any 2009 per l’Associació Catalana de Dirigents de l’Esport– i les plaques regalades per l’Espanyol, la Damm, la Federació Catalana de Futbol i el Consell Català de l’Esport amb motiu del centenari del club. Malgrat que el club “es congratula pel retorn d’aquests objectes”, recorda que encara “no ha aparegut la Creu de Sant Jordi –que el club va rebre l’any 2009, també amb motiu del centenari– ni el quadre Gol que Salvador Dalí va regalar a l’entitat l’any 1977.

En aquest sentit, Gaspart ha reconegut tenir la Creu de Sant Jordi, tot i que desconeix on. Pel que fa al Dalí, l’expresident assegura no tenir el quadre. De moment, Gaspart seguirà buscant al seu “bagul dels records”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram