L’acord entre l’Ajuntament i L’Harmonia va arribar aquest estiu. Foto: Arxiu

Aquest dissabte s’inaugurarà de forma oficial el nou casal de barri de Sant Andreu després que aquest estiu l’Ajuntament i l’Ateneu L’Harmonia signessin el conveni que va establir la cessió de l’espai als membres d’aquesta federació d’entitats amb un acompanyament municipal de suport.

L’acte de celebració començarà a les 11 del matí amb diferents activitats a l’exterior i interior del casal com l’actuació dels Diables del Mercadal Infernal, un cabaret de circ a càrrec de l’Ateneu Popular 9 Barris i la companyia Enlairats, la Mostra d’Entitats de Sant Andreu de Palomar o l’Exposició de la Federació d’Entitats L’Harmonia. Posteriorment, a les dues del migdia, tindrà lloc un dinar popular. A la tarda, el programa inclou el Tastet dels Cursos i Tallers, l’espectacle El niu de la companyia Dudu Arnalot, el sopar de pica-pica, l’actuació dels Diables de Sant Andreu i, per cloure la jornada, el concert amb el grup Lo Petit Comité i la sessió del DJ andreuenc Xavi Torrents.

Aquesta nova etapa, tal com expliquen des de L’Harmonia, “és un projecte d’empoderament que vol seguir sumant, que obre les portes al poble de Sant Andreu, convidant totes les persones i entitats a formar-ne part”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram