Indians

Una edició anterior de la Festa Major dels Indians. Foto: Ajuntament

El barri dels Indians celebrarà la seva festa grossa del 16 al 24 de setembre. La d’enguany, val a dir, no serà una edició qualsevol: es tracta ni més ni menys que de la quarantena entrega de la Festa Major dels Indians. És per això que l’Associació de Festes dels Indians ha preparat un programa carregat de cultura popular, propostes infantils i àpats compartits per fomentar, un any més, la germanor entre els veïns del barri.

A l’espera de conèixer el programa sencer, l’entitat organitzadora de la festa ja ha avançat algunes de les activitats que tindran lloc durant un total de vuit dies. Per exemple, el dia 16 al migdia hi haurà el clàssic vermut musical i el dia 17 al matí, una masterclass de zumba. Amb tot, els organitzadors volen que el 40è aniversari de la celebració sigui “una festa on regni la tolerància i on els carrers s’omplin d’alegria i color”.

L’origen, l’any 1984

La Festa Major dels Indians té el seu origen en l’any 1984. Des d’aleshores, el barri l’ha celebrat cada any de forma ininterrompuda, de manera que ja ha assolit les quatre dècades de tradició. Tenint en compte aquesta efemèride, la programació festiva d’aquest any pretén destacar i valorar la feina dels veïns i entitats que han fet possible la creació i supervivència d’una Festa Major que ja és un símbol local.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram