L’escola, en el punt de mira pel cas de la nena que es va suïcidar. Foto: Google Maps

El conseller d’Educació, Josep González Cambray, ha assegurat a TV3 que si en l’expedient informatiu que està fent Educació es troben males praxis a l’escola Jesús, Maria i Josep de Sant Andreu en el cas de la nena que es va suïcidar, s’actuarà amb la “màxima contundència i les màximes conseqüències”. El conseller tampoc descarta obrir accions per la via penal.

Més enllà de la de Generalitat, també hi ha obertes investigacions tant dels Mossos d’Esquadra com del Síndic de Greuges. En el segon cas, s’han denunciat “mancances” en l’acompanyament de la família i dels companys de la menor, així com opacitat en les actuacions que suposadament va dur a terme el centre i en l’activació dels protocols d’assetjament.

L’ESCOLA ES DEFENSA
L’escola, per la seva banda, ha denunciat a través de les xarxes socials “atacs ‘ad hominem’ cap a alguns mestres i professors”. El centre defensa que s’ha actuat d’acord amb el projecte educatiu i amb tot allò que fa referència a la gestió de conflictes, on asseguren que el rol del professorat ha estat “acompanyar i protegir totes les parts”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram