L’acte es farà al Canòdrom. Foto: Ajuntament

Les grades del Canòdrom-Ateneu d’Innovació Digital i Democràtic acollirà divendres a partir de dos quarts de cinc de la tarda un acte de commemoració del 8-M, que enguany estarà condicionat per la situació sanitària actual causada per la pandèmia.

L’espai de la Meridiana, doncs, ha estat la ubicació escollida per a la celebració d’un acte que inclourà una sessió musical i un debat sobre la bretxa de gènere en el sector tecnològic. L’objectiu serà reflexionar sobre la necessitat d’incorporar una mirada més diversa en els projectes tecnològics.

La sessió comptarà amb la participació de Thaïs Cuadreny ‘Fera’, activista queer i música amb més de quinze anys de trajectòria a l’escena underground de Barcelona, que començarà els concerts amb la seva banda Fera y las Disidentes. La segona actuació tindrà com a protagonista la barcelonina Marina Herlop, teclista de formació clàssica que presentarà en format trio les seves peculiars composicions al piano fetes amb capes d’electrònica i de sintetitzadors. L’acte serà prologat per l’activista de moviments ciberfeministes Thais Ruiz de Alda i el poeta Eduard Escoffet.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram