La representació del club a Escòcia. Foto: CNSA

Dues medalles més al sarró. Jèssica Vall, del CN Sant Andreu, va ser una de les grans protagonistes del Meeting Internacional d’Edimburg de piscina de 50 metres, que es va disputar a la capital escocesa entre els dies 1 i 4 d’aquest mes. Vall va confirmar que és una de les millors bracistes de la seva generació i va aconseguir penjar-se l’or en les proves de 100 i 200 braça, aconseguint també les seves millors marques d’aquesta temporada. Aquestes dues victòries, juntament amb la resta de la seva participació, van fer que acabés cinquena en el rànquing general d’aquesta competició, amb un total de 884 punts i un premi en metàl·lic de 400 lliures.

Vall va aconseguir les seves dues victòries en el segon i en el tercer dia de competició. L’hortenca va tornar a exhibir el seu ritme imparable en la prova de l’hectòmetre el dia 2 i va aconseguir la victòria aturant el cronòmetre en 1 minut, 7 segons i 21 centèsimes. L’endemà, Vall va arrodonir la seva gran actuació individual amb una nova victòria, en aquest cas en la prova de 200 metres, amb una marca de 2 minuts 24 segons i 92 centèsimes.

Per la seva banda, Lidón Muñoz també va aconseguir un or per al club, en la prova de 50 metres lliures (amb una marca en la final de 25 segons i 65 centèsimes), mentre que Àfrica Zamorano, que es va classificar per a dues finals i Albert Escrits també van exhibir un gran nivell a la cita.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram