Els quadribarrats continuen en play-off’ malgrat els darrers resultats. Foto: SFC

Un empat i una derrota en els dos primers partits d’aquest any han fet que el Sant Andreu hagi perdut una mica de pistonada en aquesta recta inicial de la segona volta. Els de Mikel Azparren van començar l’any empatant sense gols al Joan Baptista Milà de Sant Boi, però el pitjor resultat va arribar el passat diumenge 14, quan l’equip va patir la tercera derrota del curs al Narcís Sala de forma clara contra el Santfeliuenc (0-3).

El partit contra els de Sant Feliu podria haver-se desenvolupat de forma diferent si l’àrbitre no hagués anul·lat un gol a Josu poc abans del primer quart d’hora de joc per un fora de joc discutible. En canvi sí que va pujar al marcador un gol dels visitants al minut 16 de partit, amb una acció de murri de Josele, que li va pispar la pilota a Segovia. El porter va demanar falta, però l’àrbitre no la va xiular. A la segona meitat va debutar, per fi, Kuku, que en una de les seves primeres accions va estar a punt d’empatar. Els visitants, però, van sentenciar el matx amb dues contres, la primera d’Adrià Recort i la segona novament de Josele.

El calendari més immediat per al Sant Andreu presenta tres enfrontaments contra els vuit primers classificats, molt exigents. L’equip viatjarà a la Pobla de Mafumet el pròxim dissabte 20, rebrà la visita del líder, l’invicte Espanyol B, el diumenge 28 al Narcís Sala. Quan ja siguem al mes de febrer, els primers reptes per al conjunt quadribarrat seran el viatge a Ascó i el partit a casa contra l’EC Granollers.