El districte va estrenar el passat 21 de novembre els seus equips de Policia de Barri. Es tracta d’un equip format per 12 agents que tenen l’encàrrec de ser els referents dels barris del districte en matèria de prevenció, seguretat i convivència.

Durant l’acte de presentació del desplegament d’aquests agents, que també van començar a fer la seva tasca al districte de Sant Martí després que fa uns mesos ja es van desplegar a Nou Barris, el comissionat de Seguretat de l’Ajuntament, Amadeu Recasens, va afirmar que el model dels equips de Policia de Barri és un projecte de llarga durada, “un model de policia amb l’objectiu de treballar conjuntament amb la ciutadania a l’hora de produir polítiques públiques de seguretat”. Recasens va afegir que el desplegament es fa “implicant totes les àrees de l’Ajuntament per aconseguir més transversalitat i amb una filosofia de treball més professionalitzada”.

Així doncs, a partir d’ara aquests agents, que treballen de forma transversal amb la resta de serveis públics, són els encarregats de fer el seguiment de les diferents problemàtiques que hi poden haver als barris.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram