L’equip masculí celebra la victòria. Foto: CNSA

Campions d’Espanya masculins i femenins. El CN Sant Andreu va ser el gran dominador de l’estatal de piscina curta que es va disputar a la Nova Escullera del CN Barcelona a finals del mes passat. Els de Jordi Jou van aconseguir els millors resultats col·lectius per aconseguir els títols de la darrera cita de la natació estatal d’aquest any. Durant el campionat, Lidón Muñoz va aconseguir el rècord d’Espanya en la prova de 50 metres lliures, mentre que l’equip femení de 4×100 estils també va esmicolar la plusmarca anterior.

Aquests excel·lents resultats, a banda de servir per portar els dos trofeus a les vitrines del club, també han donat el passaport per a l’Europeu a les tres principals figures de la secció femenina: Jèssica Vall, Àfrica Zamorano i Lidón Muñoz. De fet, després de la renúncia de Mireia Belmonte, les nedadores del Sant Andreu són tres de les grans esperances de medalla per a la delegació espanyola en el campionat d’Europa de piscina curta, que es disputarà a Copenhaguen entre els dies 13 i 17 d’aquest mes.

EL WATERPOLO SERÀ EUROPEU
L’altra gran notícia per al club va arribar el passat diumenge 3 per part de l’equip femení de waterpolo, que va assegurar-se el seu bitllet per a la segona ronda de l’Eurolliga. L’equip, que fins ara ha guanyat en les sis primeres jornades de la lliga, jugaran a la Pere Serrat contra el Saragossa en el darrer partit d’aquest 2017.

Per la seva banda, el primer equip masculí de Dani Ballart continua vuitè i afrontarà tres reptes importants abans d’acabar l’any: la visita al CD Navarra el dia 9, un partit contra el Terrassa a casa el dia 16 i el derbi contra el Catalunya el dia 23.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram