Els atletes andreuencs, eufòrics aixecant l’orelluda. Foto: Correbarri

Segona victòria consecutiva. El passat dia 15 d’octubre, Sant Andreu va aconseguir la segona victòria consecutiva en el Correbarri gràcies als 4.203 punts que van sumar els seus atletes. Els runners andreuencs (entre els quals hi havia esportistes del CN Sant Andreu, com la nedadora Jèssica Vall) van aconseguir un triomf que els consolida com un seriós candidat per disputar l’hegemonia de la competició a Sant Martí: els martinencs havien guanyat les quatre primeres edicions del Correbarri, mentre que les dues darreres han estat per a Sant Andreu. L’Eixample i Sant Martí van aconseguir les dues posicions restants del podi per equips.

Pel que fa a les actuacions individuals, Sílvia Segura també va aconseguir la primera posició en la categoria individual femenina. L’atleta va completar els 10 quilòmetres del recorregut en 38 minuts i 19 segons, mentre que les altres dues posicions d’honor van ser per a Montse Carazo i Laura Vílchez. La també andreuenca Enka Viñas, plusmarquista del Correbarri, es va quedar a les portes del podi i es va haver de conformar amb la quarta posició a la general.

Pel que fa al rendiment individual dels atletes masculins, Enric Joan Tejedor va ser l’andreuenc més ràpid, completant el recorregut en 33 minuts i 57 segons, que li va servir per ser vuitè a la general. La victòria, per tercer any seguit, va ser per al viladecanenc Carles Castillejo.