El repte, fet des del cim de Sant Jeroni, va durar unes vuit hores. Foto: Clàudia Pascal

El martorellenc Marc Armengol, conegut artísticament amb el pseudònim de Markus D, va aconseguir dilluns el darrer repte extrem que s’havia proposat: pintar Leo Messi des de dalt de Sant Jeroni, el cim més alt de Montserrat. La fita va servir per felicitar l’aniversari del crack argentí, que va fer 33 anys ahir, i per homenatjar les víctimes del coronavirus i el càncer.

El repte va durar unes vuit hores i va comptar amb la participació de tot un equip: el productor, editor i manager de l’esdeveniment, Jordi Pascal; la reportera gràfica Clàudia Pascal i els escaladors i experts professionals en esport d’aventura Juanjo Medina i David Claudio.

Després de superar aquest nou desafiament, Markus D ha avisat que continuarà apostant per l’art extrem i que ja prepara més reptes, segons va dir en declaracions al web municipal. Amb el de Messi, són sis els quadres de personatges il·lustres que Armengol ha pintat en els darrers anys. Entre aquestes obres, destaca el quadre de Salvador Dalí que va pintar sota l’aigua l’any 2018 i que li va valer un rècord Guinness.