Mas Sunyol

El restaurant Mas Sunyol de Castellví, un dels participants. Foto: Facebook

El programa Joc de cartes de TV3 dedicarà la seva entrega d’aquest dimecres a la nit a descobrir “el millor restaurant amb història del Montserratí”. Els quatre establiments que es postulen a aconseguir aquest títol són el Mas Sunyol, de Castellví de Rosanes; el sesrovirenc El Racó de Sant Esteve; Can Llates, de Collbató, i el Flor de sal, d’Esparreguera.

El format presentat pel cuiner Marc Ribas recorrerà el peu de la muntanya de Montserrat per posar en valor la tradició gastronòmica de la zona. Per això el protagonisme serà per a quatre restaurants emblemàtics, amb una llarga trajectòria a l’esquena.

En el cas de Castellví, el restaurant Mas Sunyol és una antiga casa pairal del segle XVI (concretament, de l’any 1593) que es va reconvertir en restaurant ara fa trenta anys, gràcies a la feina de la família de l’actual cap de sala, Albert Almirall.

L’establiment que representarà Sant Esteve, El Racó de Sant Esteve, també fa gairebé trenta anys que funciona, i la seva propietària, Nadia Mestres, li ha volgut donar un aire dels anys 80, inspirant-se en el cinema d’aquella dècada.

El restaurant Can Llates de Collbató va obrir fa vint anys i el porta la Núria Canals, sommelier i cap de sala, amb els seus pares. Finalment, a Esparreguera, tres germans estan al capdavant del Flor de sal, que es va posar en marxa fa més de trenta anys. L’encarregat de la cuina és José Miguel García.

Tot i que tots quatre restaurants són coneguts i valorats a la zona, només un podrà ser escollit com el millor del Montserratí.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram