Hi ha dos usuaris més del centre amb coronavirus. Foto: Ajuntament

El coronavirus ha colpejat amb força Olesa de Montserrat. Mentre encara dura la preocupació per la residència d’avis Santa Oliva, on han mort dotze usuaris i sis més es troben en estat molt greu, la mort de dos interns del centre privat Sant Agustí ha fet saltar totes les alarmes. A més, hi ha dos usuaris d’aquest geriàtric que també pateixen Covid-19 i que estan ingressats a l’Hospital Sant Joan de Déu de Martorell.

Amb tot, són catorze les persones que han mort a Olesa i 31 les que han estat infectades, segons les últimes dades que l’Ajuntament va fer públiques ahir.

DESINFECTEN SANTA OLIVA
D’altra banda, la Unitat Militar d’Emergències (UME) ha començat aquest migdia la desinfecció de la residència Santa Oliva, responent a la demanda que va fer la direcció del centre a la delegació del govern espanyol. En total, s’hi han desplaçat quatre camions i quatre vehicles lleugers de la UME, així com diversos efectius de la Policia Local, segons ha informat el consistori.

La gravetat de la situació en aquest geriàtric va fer que, dimarts, la Fiscalia Superior de Catalunya obrís una investigació per esclarir les circumstàncies de les morts que s’hi han produït.