Les dades de PGD-OJD de 2019 certifiquen la bona salut de la xarxa de periòdics de proximitat Línia. De les 19 edicions destaca la difusió mitjana de Línia Nord, al Montserratí, que amb 9.104 exemplars quinzenals auditats ja és la publicació de referència a Martorell i el seu entorn i actualment és l’única capçalera local que s’imprimeix al Baix Llobregat Nord.

La certificació de PGD també destaca la forta implantació de Línia als districtes de Barcelona, amb els dos quinzenals històrics Línia Sants (amb un acumulat de 12.200 exemplars mensuals) i Línia Les Corts (amb 5.899 exemplars per edició). Per la seva part, Línia Eixample, amb 5.008 exemplars certificats, és el primer setmanari en la història del districte central de Barcelona. En sis dels deu districtes de la capital, Línia ja és l’única capçalera de proximitat.

Fora de la ciutat de Barcelona també destaquen les xifres del setmanari Línia Nord al Barcelonès Nord, que amb 9.058 exemplars de tiratge mitjà és l’única publicació auditada a Badalona, Sant Adrià, Montgat i Tiana, i del també setmanari Línia Vallès, que celebra els 20 anys d’existència amb una de les difusions més altes de la comarca del Vallès Oriental: 10.467 exemplars que es distribueixen tots els divendres.

63 EXPOSITORS
Amb l’objectiu d’incrementar la visibilitat de les publicacions Línia, el Grup Comunicació 21 està en plena fase d’implementació d’un ambiciós pla d’expositors distribuïts en mercats, centres cívics, biblioteques, gimnasos, estacions de tren i alguns supermercats. Actualment ja hi ha ubicats 63 expositors i el pla de negoci contempla arribar als 200 a finals d’any.

Davant la crisi sanitària, els expositors permeten una distribució neta, ordenada i adaptada a les circumstàncies.