Reunió entre els treballadors i el consistori. Foto: Ajuntament

Els treballadors d’Aryzta Bakeries Iberia s’han concentrat aquest matí a les portes de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat per protestar contra el tancament de la fàbrica del municipi. L’alcalde Miquel Riera i el regidor de Llicències i Protecció de la Legalitat, Xavier Rota, han rebut una representació de la plantilla i s’han compromès a posar-se en contacte “amb administracions superiors per buscar una solució” per evitar que més d’una setantena de treballadors es quedi al carrer.

La d’avui ha estat la tercera mobilització dels treballadors de la planta d’Aryzta a Olesa, després d’haver-se concentrat davant dels McDonald’s de Sant Vicenç dels Horts i de Martorell. Cal tenir en compte que Aryzta és l’empresa que fabrica el pa per a la multinacional de menjar ràpid.

El responsable d’acció sindical de CCOO al Baix Llobegat, Manuel Cantero, ha  reclamat suport a l’Ajuntament per parlar amb el Departament de Treball de la Generalitat i reactivar la denúncia a l’empresa per un tancament injustificat. Segons ha informat el consistori, la plantilla ha transmès a l’alcalde “que no entenen com una planta productiva tan consolidada i amb bons clients decideixi tancar i ho atribueixen a una deslocalització”.