El municipi ha gaudit de més de 70 activitats. Foto: Ajuntament

Els carrers d’Abrera s’han tornat a omplir de gom a gom en una nova edició exitosa de la Festa Major. Des del dia 25 de juny –i especialment a partir del 28– fins al dia 30, el municipi va acollir més d’una setantena d’activitats, totes amb una gran afluència de públic, malgrat l’onada de calor.

De fet, la temperatura només va afectar una activitat: l’espectacle pirotècnic programat per divendres a la nit, que es va haver d’ajornar. Tot i això, el Correfoc de Festa Major es va poder fer amb normalitat, sota l’atenta mirada de veïns i veïnes.

L’Ajuntament ha destacat la col·laboració de les entitats locals en l’organització de la festa, així com la participació del jovent abrerenc. En declaracions a Ràdio Abrera, el regidor de Joventut, Alfred Delgado, ha posat en relleu la tasca d’associacions com GarsaSound, sorgida aquest any, que va oferir una festa jove alternativa al municipi. A banda, el públic juvenil es va fer notar amb força al parc de Can Morral, amb l’espectacle de #BigTour, un dels més multitudinaris.

DIVERSIÓ AMB RESPECTE
Per evitar les actituds i agressions masclistes en un context d’oci nocturn, Abrera ha comptat enguany amb dos punts liles. El primer es va situar, com ja s’havia fet anteriorment, a Can Morral, el punt més freqüentat per adolescents i joves. A més, arreu del parc es van instal·lar grans plafons que explicaven les pautes d’actuació davant d’una agressió sexista. L’altre punt lila es va ubicar al pàrquing del carrer Joan Miró, i el van organitzar les noies de GarsaSound.