Les eleccions municipals no han alterat els colors de l’Ajuntament de Castellví de Rosanes, ja que s’han repetit els resultats de fa quatre anys.

La força més votada el 26 de maig va ser Endavant Castellví (abans, CiU), amb el 44% dels vots, 451 en total. La llista encapçalada per Adrià Camino –en substitució de l’actual alcalde, Joan Carles Almirall, que continuarà com a regidor– va obtenir 4 representants al consistori.

Junts per Castellví (el nom del PSC al municipi) va tornar a quedar en segon lloc, aconseguint 3 regidors. La candidatura de Vicky Castellanos va rebre el 27,32% dels sufragis, 280 vots en números totals. Finalment, la tercera força va ser Fem Poble (la llista d’ERC a Castellví), que va revalidar els 2 regidors, gràcies al 19,51% dels vots (200 en total). A banda, Ciutadans també es va presentar a les eleccions, però no va aconseguir representació.

Ara, hi ha diversos escenaris possibles. Camino podria governar en solitari o pactar amb ERC (sumarien 6 regidors), però també podrien pactar les forces d’equerres (en sumarien 5) i desbancar Endavant de l’Ajuntament.

Per altra banda, a les eleccions europees les llistes més votades van ser la de Junqueras (24,95%) i la de Puigdemont (23%).