Un moment de la tercera edició del festival. Foto: Ajuntament

Collbató escalfa motors per viure una cita musical que ja s’ha consolidat com una de les grans propostes culturals del municipi. Es tracta del Festival de Músiques Amadeu Vives, que celebrarà la seva quarta edició entre el divendres 15 i el diumenge 17 de novembre.

El primer espectacle programat és Marina i el somni de volar, de Núria Serra, una barreja de dansa, teatre i titelles pensada per a tota la família. Aquest primer show tindrà lloc divendres a la tarda al Casal de Cultura, el mateix espai que, més tard, acollirà un taller sobre Doña Francisquita, d’Amadeu Vives, que anirà a càrrec del director de l’Escola Municipal de Música, Carles Farràs. Tot seguit, es farà l’entrega de premis del Concurs de Superlectors a la biblioteca de Collbató.

A la nit, el Casinet serà l’escenari del plat fort d’aquesta edició: el cantant collbatoní Ferran Palau presentarà el seu nou disc, Kevin, amb un concert en acústic. L’endemà, també a la nit i al Casinet, l’Sparagaria Orquestra oferirà el concert Emocions Vives.

Finalment, el dia 17, l’activitat sortirà de Collbató i es traslladarà a Barcelona, on diversos veïns i veïnes gaudiran de l’obra Doña Francisquita al Gran Teatre del Liceu. Les entrades per poder participar en aquesta sortida cultural, que tenen el preu rebaixat i inclouen el transport des del municipi, es van esgotar el dia 25 d’octubre.