La Fira de Sant Jordi serà l’activitat central de la diada. Foto: Ajuntament

Els carrers de Collbató s’ompliran avui de roses i llibres per celebrar Sant Jordi amb activitats per a totes les edats. A més, el programa festiu d’enguany inclou propostes culturals fins al dia 29.

Al matí es farà el repartiment de roses a les dones del municipi majors de 80 anys i, a la tarda, arribarà el gruix dels actes. La Fira de Sant Jordi serà el nucli de la celebració. Entitats i AMPAS col·locaran les seves parades a l’exterior del Casal de Cultura i vendran els dos símbols de la diada: roses i llibres. A l’interior de l’edifici, els més petits podran gaudir del taller de treballs manuals ‘Un drac molt dolç’.

L’activitat més original del dia serà l’escape room ‘El misteri de Montserrat’, instal·lat a la biblioteca del Casal de Cultura. Es tracta d’un joc que consisteix a escapar d’una habitació seguint pistes i resolent enigmes. En aquest cas, està adreçat a un públic familiar, té una durada d’uns 10 minuts i s’hi juga en grups de 6 o 7 persones.

El divendres 26, Fèlix Montagut presentarà a la biblioteca l’obra ‘Montserrat a escaire i cartabó’. L’endemà al matí, des de la plaça de l’Església, començarà una sortida per Montserrat. Finalment, el dia 29 hi haurà dues activitats: ‘Contes d’animals a Montserrat’ i el 1r Concurs d’auques de Montserrat. A més, des d’avui i fins al 10 de maig, el Casal de Cultura acull l’exposició ‘Montserrat: natura, esport, festa i paisatge’.