El partit es jugarà el dia 15 o 16 de desembre. Foto: Xavi Velasco / S5M

El camí de la Copa ha emparellat el Sala 5 Martorell amb l’Industrias Santa Coloma en un partit que es jugarà d’aquí a poc més de dues setmanes, el dia 15 o 16 de desembre. Així ho va decidir el bombo en el sorteig dels vuitens de final, que es va celebrar ahir a la tarda.

“Clarament estem per sobre de les expectatives en la Copa, ja hem superat quatre eliminatòries (Manresa, Barceloneta, Móstoles i Peñíscola)”, explica satisfet el tècnic, Víctor González, a Línia Nord. “En l’última, contra Peñíscola, ens vam veure capaços, no es va notar la diferència de categoria entre els dos equps en cap moment i vam creure des del primer minut i plantejarem el partit contra l’Industrias amb la mateixa actitud”, afegeix l’entrenador dels martorellencs.

L’eliminatòria, a més, té un component romàntic, ja que servirà per reviure els partits que el desaparegut Miró Martorell i l’aleshores Industrias García van jugar a la Divisió d’Honor durant gairebé una dècada. “És una llàstima que l’afició no pugui acompanyar-nos, segur que per a molta gent serà un partit especial, serà inevitable veure’l amb una certa nostàlgia”, apunta González, que apunta que contra els colomencs “caldrà fer encara més rotacions i no cometre errades”.