L’equip va caure contra el líder. Foto: CHSES

No va poder ser. El CH Sant Esteve va donar la cara i va vendre cara la seva pell, però el KH-7 Granollers va aconseguir la dissetena victòria del campionat dissabte passat al pavelló municipal (27-30).

Els de Daniel Ariño rebien un equip jove però farcit de talent, amb alguns jugadors amb experiència al primer equip granollerí. Després de dos atacs en els quals els sesrovirencs van aconseguir marcar, el Granollers va prendre la iniciativa en el marcador amb un 2-3 i ja no deixaria escapar el control del partit. L’equip va tenir una bona efectivitat de cara a porteria durant el primer període que va evitar que els visitants aconseguissin distanciar-se. Els jugadors de Sergio Pozo es movien en uns guarismes favorables d’entre 2 i 3 gols i el resultat al descans era de 12-15.

L’intercanvi de gols va continuar en els primers minuts del segon temps, però aleshores el Granollers va prémer l’accelerador i va aconseguir un parcial de 0-4 que situava un 17-24 que convertia la remuntada en una quimera. Però lluny de rendir-se, l’equip va fer un sobreesforç i, amb l’empenta de l’afició, va aconseguir retallar la distància fins als dos gols (26-28). Tot i això, els vallesans van gestionar bé els darrers moments del partit i endur-se la victòria.

Aquest dissabte l’equip tornarà a enfrontar-se contra un dels rivals de la zona alta de la classificació. Els sesrovirencs viatjaran fins a Montcada i Reixac per enfrontar-se al sisè, el CH La Salle.