Els esparreguerins van sumar 3 punts importants. Foto: S5M

Dissabte passat es va viure un dels partits més esperats de la temporada del futbol sala a la comarca. Sala 5 Martorell i CFS Esparreguera es van enfrontar al Pavelló Municipal de Martorell en un dels millors partits que es poden veure al grup català de Segona Divisió B del futbol sala estatal. Els esparreguerins van mostrar la seva millor versió i es van imposar al derbi (2-5).

Els martorellencs arribaven invictes al partit, però al minut dos de partit es van veure sorpresos per un gol de Cantón. Tots dos equips van tenir ocasions per marcar, però el 0-1 es va mantenir fins al descans.

Els visitants van saltar a la pista molt forts a la represa, i van aconseguir el segon gol al primer minut, aquest cop gràcies a Muñoz. Un inspirat Madureira desesperava el Sala 5 i aconseguia aturar tots els atacs locals, i al minut set Albacete feia el tercer.

La reacció local va ser donar entrada al porter-jugador, tàctica que va funcionar quan, al minut 16, Fouad feia l’u a tres. El Martorell volia creure en l’empat i en la remuntada, però tot plegat va ser un miratge. Albacete va tornar a marcar i el partit va entrar en una espiral de bogeria. Fouad va fer el dos a quatre, però Allende, a un minut per al final, va establir el resultat definitiu.

Aquest cap de setmana, el Martorell visitarà l’Esportiu CCR de Castelldefels, mentre que l’Esparreguera rebrà el FSC Barceloneta al Municipal El Castell.