El Pavelló Esportiu Municipal seguirà buit durant uns dies més. Foto: Aj. de Martorell

El darrer cap de setmana, els pavellons i els camps de futbol de la comarca van estar buits, una situació que, si res no canvia, s’allargarà. I és que malgrat que la immensa majoria de les federacions van anunciar una aturada de 15 dies, costa pensar que la situació es normalitzi en dues setmanes. Cal esperar, doncs, solucions a més llarg termini.

Els partits, però, no és l’únic que ja s’ha acabat. Clubs com el CH Sant Esteve Sesrovires, el CB Esparreguera, el Sala 5 Martorell, el Club Bàsquet Martorell o el CF Sant Andreu de la Barca, entre molts altres, han aturat també els seus entrenaments i esperen les resolucions de les seves respectives federacions.

De la mateixa manera, també s’ha cancel·lat l’edició número 100 de la Volta Ciclista a Catalunya, que havia de passar per la comarca en dues de les seves etapes.

El que resisteix, de moment, és la Portals, prevista per al dia 19 del mes que ve. L’organització va fer una piulada dissabte passat dient que estava esperant l’evolució del virus per anunciar si la pedalada es manté en la seva data original o es canvia de dia.