Oussama encara un defensor de l’equip madrileny. Foto: S5M

Alcalá de Henares ha estat la darrera estació en el camí cap a Segona Divisió del Sala 5 Martorell. L’equip de Víctor González va caure en el primer partit del play-off d’ascens contra el filial de l’Inter Movistar (7-5) en un partit boig que ha servit per posar el punt final al curs.

L’entrenador va assegurar, després del partit, que el seu rival havia estat més “resolutiu” en els moments decisius. De fet, els martorellencs van veure com els interistes marcaven tres gols en el tram inicial del matx, que van obligar a fer ajustaments, en atac i en defensa. Fouad i Ramon, evidenciant la millora de l’S5M, escurçarien la distància quan el partit va arribar al descans (3-2).

La millor notícia arribaria amb l’empat a tres, també obra de Fouad, dinàmica que els vermells aprofitarien per seguir atacant, fins al punt que Ramon va tenir el quart, però la seva rematada va estavellar-se al pal. Del domini martorellenc es va passar a un intercanvi de cops del qual els de González van sortir mal parats; l’equip va encaixar dos gols i tornava a veure’s amb desavantage, però aquesta vegada amb molt menys temps per poder reaccionar. Tot i que marcarien el 5-4, un autogol donava de nou dos gols de renda als locals. Toni obria una nova escletxa per l’esperança amb el 6-5, però l’Inter tornaria a tancar-la.

L’endemà de la derrota, el club va publicar una imatge a les seves xarxes socials explicant que treballarà per construir la plantilla que la temporada que ve torni a lluitar per aquest anhelat ascens de categoria.