Els vermells havien guanyat els últims quatre partits de lliga. Foto: S5M

El primer repte del 2021 era d’aquells que feia impressió i el Sala 5 Martorell no va poder resoldre’l favorablement. L’equip de Víctor González va perdre dissabte passat a la pista del Calvià (8-5), resultat que trenca la magnífica ratxa de quatre victòries consecutives que els martorellencs arrossegaven a la lliga des del passat 28 de novembre.

L’equip de González va haver de remar contra corrent gairebé des del principi, ja que els locals ja dominaven per dos gols quan només s’havien jugat sis minuts. Oussama retallaria aquesta distància, però la resta del primer temps es convertiria en un intercanvi de cops saldat amb un gol més per al S5M i dos més per als illencs, que marxarien al descans guanyant per 4-2.

La segona meitat, però, no seria gaire millor que la primera i després de 10 minuts sense producció ofensiva, els vermells encaixarien el cinquè. Aquesta diana va ser un cop per a l’equip, que en els següents cinc minuts encara hauria de recollir la pilota del fons de la xarxa dos cops més. L’equip va treure l’orgull i va marcar dos gols en poca estona, que van servir per maquillar el resultat.

Ara, que l’únic focus d’atenció és la lliga, els martorellencs voldran seguir amb la seva persecució al líder, l’AE l’Hospitalet Bellsport, que suma cinc punts més que els vermells. El conjunt vermell voldrà tancar aquest primer mes de l’any amb bons resultats i tindrà l’ocasió de fer-ho a casa per partida doble: aquest dissabte contra l’Escola Pia Sabadell (equip immers en una petita mala dinàmica de resultats) i el de la setmana que ve contra la UD Ibiza, un dels rivals directes en la classificació.