Un llançament a porteria d’un dels atacants del Martorell. Foto: CHM

El CH Martorell es va imposar per la mínima (30-29) al CH Sant Esteve Sesrovires en el primer derbi de la temporada a la Tercera Divisió d’handbol.

Tots dos equips van saltar a la pista amb intensitat, i durant la primera part cap dels dos equips va gaudir d’una diferència superior als dos gols. El Sesrovires, millor classificat que els locals, va marxar al descans per davant en el marcador.

L’inici de la segona meitat va coincidir amb els millors minuts dels visitants, que van anotar un parcial de 2 a 5, situant-se amb quatre gols d’avantatge.

El Martorell va reaccionar esperonat pel seu públic i va encadenar una ratxa de sis gols a favor, concedint-ne tan sols un i posant-se de nou per davant al marcador. Els homes de Joan Vendrell van intentar gestionar l’avantatge, però aprofitant les superioritats que va gaudir, el Sesrovires va arribar a forçar l’empat a 28. A vint segons pel final, el pivot Jordi Florenza convertia un penal que donava la victòria al seu equip. Aquest cap de setmana, tots dos equips juguen al Segrià a la tretzena jornada. El Martorell visita el CH Alcarràs, un rival directe, mentre que l’Handbol Lleida Pardinyes rep el Sesrovires, que buscarà consolidar-se en la part alta de la taula.