L’equip celebrant la victòria a Coma-ruga. Foto: CHSES

La sisena ja és aquí. El CH Sant Esteve va renovar el seu idil·li amb la Copa Catalana i va aconseguir el seu sisè títol el passat dia 12 a Coma-ruga després de derrotar el Bordils (28-30). L’equip es va plantar al partit decisiu després de guanyar per la mínima a la UE Sarrià a la semifinal i, tot i que no era favorit contra els gironins, va creure en les seves possibilitats i va aixecar la copa.

El Pavelló de Santa Maria del Mar es va omplir de gom a gom per gaudir de la cloenda de l’handbol de casa nostra i el matx no va decebre. El Bordils va aprofitar la seva superioritat física per obrir escletxa amb un parcial inicial, però els de Dani Ariño no li van perdre la cara al partit i van començar a retallar distàncies per marxar al descans només un gol per sota (12-11).

El Sanes va continuar concentrat després de la pausa i no va permetre que els bordilencs aconseguissin una renda superior als dos gols. A més, al minut 52 van aconseguir capgirar el marcador (20-21) i d’aleshores fins al minut 60 es van alternar els empats i les rendes mínimes per ambdós equips. El temps reglamentari es va acabar amb empat a 24 i per tant es va haver d’anar a la pròrroga, que tampoc va servir per resoldre la final (26-26).

Els penals van decidir el títol i aleshores va emergir la figura de Josep Lluís Madico, que va aturar dos xuts dels gironins i Oriol Lorente, amb un llançament picat, va portar la copa a Sant Esteve.