Els verds van superar un combatiu CB Valls. Foto: CBE

El CB Esparreguera continua mostrant-se com un bloc sòlid quan juga a casa. Els d’Andrés Joya van aconseguir la quarta victòria del curs dissabte passat al Ramon Martí contra el CB Valls (81-64). Tots els triomfs dels del Baix Nord han arribat a casa i les dues derrotes que han perdut –contra AEC Collblanc i contra Sagrada Família Claror– han estat per només dos punts de diferència.

L’Esparreguera va començar el partit força espès, amb poc encert en atac i concedint algunes cistelles fàcils als tarragonins, que van acabar el primer quart amb avantatge (14-20) i que van arribar a gaudir d’un màxim avantatge de 19-28.

Quan més ho necessitava l’equip va aparèixer Dani Fontanals. L’aler es va carregar l’equip a l’esquena i juntament amb Alberto Quirán van començar a posar els fonaments de la remuntada.

Al descans es va arribar amb empat a 31 i en el tercer període es va trencar el partit. Els visitants no podien aturar Fontanals, tremendament inspirat des de la línia de triple. L’Esparreguera va aconseguir un parcial de 33-14 determinant per assegurar-se la victòria i l’últim període va ser un mer tràmit.

Aquest diumenge a tres quarts de 6 de la tarda, els verds disputaran l’últim partit de l’any a la pista d’un rival directe, el CB Ciutat Vella.