Un moment del partit del Martorell contra l’Artés. Foto: CBM

Dissabte passat va arrencar la temporada 2020-21 de forma oficial per al CB Martorell i el CB Esparreguera (amb dues derrotes en els primers partits de la Lliga Catalana EBA, per 63-70 contra l’Artés en el cas dels martorellencs i per 85-98 contra l’Igualada en el dels esparreguerins), però els dos equips i les aficions no poden evitar mirar de reüll el primer derbi del curs, que es jugarà al Ramon Martí dissabte de la setmana que ve.

El partit, previst per a un quart de set de la tarda, pot ser decisiu de cara a les opcions de classificació per a la Final a Vuit, que els vuit primers classificats dels grups de la fase prèvia disputaran entre els dies 10 i 12 del mes que ve (en una seu que encara no s’ha anunciat) i que serà l’últim test dels equips abans de l’inici de la lliga.

De totes maneres, abans de jugar aquest derbi, martorellencs i esparreguerins afrontaran un partit més de la Lliga Catalana, aquest cap de setmana. Dissabte a tres quarts de sis de la tarda l’Esparreguera visitarà la pista del CB Igualada, mentre que l’endemà, a les sis de la tarda, el Martorell jugarà a Artés.

GRUP C-1 DE L’EBA
Passi el que passi en aquesta Lliga Catalana, la competició està servint per fer les darreres proves en el compte enrere cap a l’inici de la lliga EBA, previst per al tercer cap de setmana d’octubre.

CBM i CBE repeteixen com a rivals de grup, en aquest cas del subgrup C-1 de la renovada EBA, que enguany se subdivideix en tres enlloc dels habituals dos. Els de Toni Olivares debutaran a casa el dissabte 17 contra l’Igualada, igual que l’Esparreguera de Josep Riera, que es veurà les cares contra l’Artés.