L’Esparreguera es consolida com a perseguidor del Martorell. Foto: CBE

El Club Bàsquet Martorell i el Club Bàsquet Esparreguera han superat ja l’equador de la primera fase de la lliga EBA amb bones sensacions i es preparen per afrontar ja la seva segona meitat. Els de Toni Olivares, de fet, lideren el grup C-2 de la categoria amb cinc victòries en sis partits, mentre que els esparreguerins són un dels conjunts que persegueixen els seus veïns. El saldo provisional del CBE és de quatre partits guanyats (el darrer, abans-d’ahir per 57-72 en la seva visita a la pista del Club Bàsquet Salou) i dos de perduts.

Els martorellencs (la millor defensa de la lliga i el segon millor atac, amb només sis punts anotats menys que l’Esparreguera) arrencaran aquesta segona volta aquest diumenge a tres quarts de set de la tarda amb un desplaçament a la pista del CB Salou, a qui van derrotar de forma clara en el partit de la primera volta (90-79).

Per la seva banda, els jugadors de Josep Riera voldran allargar el seu bon moment de forma (dues victòries consecutives, que a més els confirmen com el millor equip en l’aspecte ofensiu de la lliga) al Ramon Martí aquest dissabte a un quart de set de la tarda contra el SESE de Barcelona, un equip que també encadena dues victòries en els darrers dos partits.

Superats aquests primers partits, l’EBA s’aturarà el cap de setmana de la setmana que ve, quan es jugarà la semifinal de la Lliga Catalana que està pendent. Els dos equips, doncs, podran preparar el segon derbi d’aquesta EBA, previst si no hi ha cap contratemps per a dissabte 20 d’aquest mes a les sis de la tarda al Ramon Martí.