19 ‘food trucks’ omplen el parc de Can Morral. Foto: Instagram (@abrerainfo)

La quarta edició de l’Abrera Street Food va omplir de food trucks i comensals el parc de Can Morral, durant el cap de setmana del 4 i el 5 de maig. De fet, s’hauria d’haver celebrat divendres i dissabte, però la pluja va obligar a endarrerir l’inici de la fira i, de retruc, també el final. Malgrat tot, el temps va perdonar i l’edició es va poder desenvolupar amb l’èxit habitual.

Un total de 19 food trucks (caravanes on es prepara i es ven menjar ràpid) van oferir als visitants la gastronomia més variada: des de menjar italià fins a menjar tailandès, tant ofertes dolces com salades, amb opcions modernes i tradicionals. Tot plegat va atreure centenars de persones a aquesta fira gastronòmica.

Però, a banda de l’oferta culinària, l’Abrera Street Food s’ha consolidat també com una proposta d’oci cultural i infantil. Nens i nenes van tenir els seus moments a la fira amb activitats com el taller de cuina ‘Tapa Fría’, a càrrec de Manualitats Alean, o l’animació de Santi Càmara.

EL DIA DE LA DANSA
El canvi de dies causat per la pluja va fer que, diumenge, l’Abrera Street Food coincidís amb la celebració del Dia Internacional de la Dansa al parc de Can Morral. Així, els visitants de les paradetes van ser espectadors d’exhibicions de flamenc, zumba i sardanes, entre d’altres.

De fet, la festa de la dansa ja va començar dissabte a l’escenari de la Casa de Cultura. Aquest espai va acollir tallers de ioga, rumba flamenca, hip hop, bachata i zumba.