Tallers de cuina amb motiu de la Setmana del Comerç. Foto: Ajuntament

L’Associació de Comerciants Fem Vila ha organitzat diversos tallers de cuina amb motiu de la tercera edició de la Setmana del Comerç. Entre el 26 i el 30 de març, unes 75 persones van passar per la Rostisseria Carla i El Círcol per assistir a algun d’aquests tallers. La finalitat de l’activitat és promoure els productes de proximitat que es venen als comerços associats a Fem Vila. De fet, deu d’aquests establiments han proporcionat els aliments emprats als tallers.

Des de receptes tradicionals fins a cuina vegana, els tallers han proposat opcions gastronòmiques per a tots els gustos i preferències. Fins i tot els més petits han tingut l’oportunitat de posar en pràctica les seves habilitats a la cuina als tallers per a infants d’entre 6 i 12 anys. Un dels que ha tingut més demanda ha estat el de cuina japonesa. Com que hi havia places limitades i ha quedat gent a la llista d’espera, Fem Vila té previst organitzar una segona edició d’aquest taller, segons informen fonts municipals. María Sánchez i Fran del Castillo, de l’empresa Pimienta y Limón, han estat els encarregats d’impartir totes les sessions culinàries.

El president de l’associació Fem Vila, Óscar Monge, ha explicat a les mateixes fonts municipals que la Setmana del Comerç és una activitat del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, a la qual s’han adherit molts municipis. Amb aquesta iniciativa, el Consorci pretén establir un punt de trobada entre les empreses del sector perquè puguin intercanviar experiències.