La desena edició del Març Gastronòmic d’El Prat de Llobregat compta amb la participació d’un restaurant d’Abrera, un d’Esparreguera i un de Martorell. Es tracta de Can Martinet, La Volta i Aqqua, respectivament. Tant l’establiment abrerenc com el martorellenc van ser reconeguts a la campanya gastronòmica Sabors de l’Horta del Baix Llobregat 2019.

El Març Gastronòmic és el nom que reben les Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i la Carxofa Prat, i enguany se celebren del 7 de març al 14 d’abril. Les entitats organitzadores són l’Associació de Gastronomia i Turisme i l’Ajuntament del Prat de Llobregat i l’objectiu de les jornades és donar l’oportunitat de degustar menús elaborats amb Pota Blava, Carxofa Prat i productes de temporada del Parc Agrari del Baix Llobregat. En aquesta edició, hi participen 35 restaurants de la comarca.

Els cuiners Marc Ribas i Artur Martínez són els padrins d’aquest Març Gastronòmic.