L’objectiu del programa de la Festa Major de Martorell és aconseguir la implicació i el gaudi de veïns i veïnes de totes les edats. En el cas del jovent, cada any s’ofereixen activitats –com ara concerts i sessions de DJ, entre d’altres– que fomenten la participació d’aquest públic. Enguany, a més, compten amb una novetat: la Festa Jove.

Aquesta nova festa temàtica tindrà lloc el dijous 15 a la tarda a l’Espai Jove Punt Nord, que en quatre mesos de funcionament ja s’ha convertit en la zona de trobada juvenil per excel·lència. La proposta inclou tallers com el ‘Refresca’t’, que convida joves i adolescents a fer el seu propi batut estiuenc. També ofereix la possibilitat de recuperar els videojocs clàssics a la Zona Arcade i la d’aprendre fins a una vintena de jocs de taula. A més, el torneig Freestyle i el ‘Fes-t’ho de DJ!’ donen als joves talents l’oportunitat de demostrar les seves habilitats amb la pilota i amb la taula de mescles, respectivament.

Per últim, la programació de la Festa Jove incorpora un esdeveniment força diferent. Es tracta del monòleg Hola Borreguetes, del còmic i músic Agustín Durán, que s’emmarca en el cicle Monoloaddictes i es farà a la Pista Jardí d’El Progrés.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram