La sortida d’una de les curses. Foto: La Portals

Un any més (i amb aquest ja portem 10), la Portals va tornar a reunir milers de ciclistes que es van posar a prova pedalant pel massís de Montserrat. Aquest any, la desena edició de la prova va reunir 1.500 riders durant els dos dies del cap de setmana passat, en una Portals que va servir per homenatjar la trajectòria de Sandra Santanyés, la ciclista sabadellenca que es va retirar a finals de l’any passat.

Tot i que la Portals fa bandera de no ser una cursa competitiva, el martorellenc Isra Núñez i la campiona del món d’ultra trail, Núria Picas, van ser els primers que van completar el recorregut llarg, de 60 quilòmetres (Núñez va travessar la meta acompanyat de l’exciclista santjustenc Alberto Losada). No van deixar escapar l’ocasió de participar en la Portals il·lustres com Melcior Mauri, Carles Checa, Ismael Lejarreta o Sílvia Rovira, entre altres.

L’edició d’enguany també va servir per estrenar la Half, un recorregut de 38 quilòmetres per als que no es veien amb cor d’afrontar el de 60.