Marquès, amb el trofeu del campionat. Foto: Twitter (@o_nuriamarques)

El 2019 comença amb molt bones sensacions per a Núria Marquès. La nedadora castellvinenca del CN Sant Feliu va ser la guanyadora del Campionat de Catalunya d’hivern de natació adaptada, que es va celebrar el passat dissabte 16 a la piscina del Club Natació Terrassa.

La castellvinenca arribava a la cita com a una de les grans favorites i no va fallar; les victòries en les proves dels 100 metres lliures, els 100 metres braça i els 50 metres papallona li van servir per aconseguir els 712 punts que van permetre que pugés al calaix més alt del podi. La segona posició a la general va ser per a Marian Polo, que també havia estat la segona classificada en la final dels 100 lliures. Toni Ponce i l’equip del CN Mataró van ser els altres triomfadors de la cita disputada a la principal ciutat del Vallès Occidental.

D’aquesta manera, amb aquest excel·lent resultat en una de les primeres grans cites de l’any, Marquès continua preparant els reptes que li planteja el calendari, on hi ha marcat de color vermell la cita dels Jocs Paralímpics de Tòquio l’any que ve.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram