Estat de les obres de la piscina a dia 3 de desembre. Foto: Ajuntament

L’Ajuntament d’Olesa de Montserrat descarta poder reobrir la piscina coberta abans que acabin les obres del nou edifici de vestidors, ja que, tot i que es podria fer, suposaria un cost molt elevat. Per tant, els usuaris no podran gaudir de la piscina durant aquesta temporada d’hivern.

Els problemes van començar al setembre, quan el consistori va haver de rescindir el contracte amb l’empresa adjudicatària de les obres dels vestidors de la piscina per incompliment de terminis. De seguida es va buscar una altra empresa per acabar els treballs, que van ser represos a principis d’octubre. A més, durant aquests mesos, l’equip de govern ha estat buscant la manera de reobrir l’equipament encara que les obres no haguessin finalitzat. La conclusió a què s’ha arribat, però, és que fer això suposaria un cost massa elevat per poder-lo assumir. Segons fonts municipals, el consistori no ha considerat “assenyat” fer una inversió tan gran.

Les mateixes fonts apunten que, després d’un procés ple d’entrebancs, l’Ajuntament confia que les obres dels vestidors puguin estar enllestides cap a la primavera, entre abril i maig. De totes maneres, encara caldrà més temps per equipar l’espai amb el mobiliari i el material pertinents. Així doncs, com que tot plegat finalitzaria a l’estiu, la piscina coberta tornaria a obrir les seves portes, per fi, al setembre, tot just per començar la nova temporada.

Els usuaris i usuàries del servei de la piscina coberta han estat informats durant tot el procés mitjançant reunions amb el govern municipal.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram