Les obres del Quart Cinturó estan aturades des del 2010. Foto: SCOT

El Ministeri de Foment ha anunciat recentment que destinarà un total de 12 milions d’euros a les obres del Quart Cinturó entre Olesa de Montserrat i Viladecavalls, que es trobaven aturades des del 2010.

Les obres es podrien reprendre l’any vinent tal com ja va preveure la Generalitat. El projecte té un cost total de 219 milions d’euros i la projecció que fa el Ministeri de Foment és continuar dotant de pressupost aquest projecte durant els pròxims anys.

Malgrat l’oposició ferma de molta part del territori, sobretot dels moviments ecologistes, el projecte compta amb el suport d’una bona part de la ciutadania i del teixit empresarial, per exemple amb el de la patronal CECOT.

Aquests treballs fa temps que s’esperen. I és que el juny del 2010 es van inaugurar els dos únics trams transitables del Quart Cinturó, que només cobreixen deu quilòmetres. Un és el que va de Terrassa a Viladecavalls i l’altre d’Olesa a Abrera. Es tracta de dos trams aïllats que no s’ha unit per problemes de finançament.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram