El Forastock va gaudir d’una bona assistència. Foto: Ajuntament

Els veïns i veïnes van aprofitar els últims dies de les vacances escolars per visitar el Forastocks de l’associació de comerciants Nou Martorell, que va omplir amb més d’una cinquantena de parades la rambla de les Bòbiles el primer diumenge d’aquest mes.

Sobretot, els visitants van buscar material escolar per tal d’avituallar els seus fills i filles de cara al nou curs escolar. Motxilles, bates, calçat i articles de papereria van ser les estrelles de la jornada, la qual va comptar amb la visita de la regidora de Comunicació, Cooperació i Participació, Míriam Riera.

Per la seva banda, el president de Nou Martorell, Marc Casasayas, va valorar de manera molt positiva el funcionament de la fira, la qual va comptar amb una bona participació de martorellencs i martorellenques.

Els botiguers que van participar en la fira van oferir els últims articles de la temporada d’estiu per tal d’anar preparant-se per a la d’hivern.

Nou Martorell treu al carrer les seves botigues cada pocs mesos, amb la idea de dinamitzar les compres, liquidar els estocs sobrants –com és el cas del Forastocks– o donar-se a conèixer. De fet, la pròxima gran fira que celebraran serà la de Nadal, el mes de desembre.

Accions que col·laboren a impulsar les vendes i retocar els balanços de l’any.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram