La rambla de les Bòbiles va viatjar al passat. Foto: Ajuntament

La rambla de les Bòbiles va ser l’escenari el passat cap de setmana del 10 i 11 de juny de la 12a Fira de Comerç i 8a Fira Medieval, organitzada per l’associació de comerciants de Nou Martorell, que en va fer una valoració positiva. “És un punt d’atracció molt fort que atrau molta gent no només de Martorell, sinó també de la comarca”, explica Toni Cruz, vicepresident de Nou Martorell.

S’hi van instal·lar un total de 100 parades dels comerciants, que van oferir els seus productes a un públic que va gaudir de la decoració de la rambla amb motius medievals. Una quarantena d’aquestes estaven cent per cent ambientades en l’època feudal, ajudades per la cercavila musical a càrrec dels joglars del SAC i amb els paradistes disfressats a l’estil medieval i amb escuts heràldics.

Per portar al passat als visitants, també hi va haver un espectacle de foc i faquirisme, exhibicions de falconeria, passejades en poni i uns tallers de pintura infantil gratuïts.

FIRA DEL COMERÇ
Per altra banda, cinquanta comerços locals han format part de la 12a Fira del Comerç. Des de sabateria a roba esportiva, passant per bijuteria i joguines.

Per tot plegat, l’associació de comerciants de Nou Martorell està satisfeta amb les fires i destaca que la forta calor d’aquell dia no va condicionar la mostra comercial.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram