Se n’han beneficiat 933 persones, segons el consistori. Foto: Ajuntament

Segons ha informat el consistori recentment, el banc d’aliments de la ciutat va repartir l’any passat 38.133 quilos de productes alimentaris i d’higiene de primera necessitat entre la ciutadania. En total, segons dades municipals, se’n van beneficiar 933 persones en risc.

Tot i el bon balanç que en fa el consistori, l’ens municipal ha anunciat que s’està treballant en la millora del servei. Es preveu habilitar un nou espai on s’atendrà amb millors garanties als ciutadans i ciutadanes que ho necessitin.

Es tracta d’una de les actuacions que duu a terme el consistori en matèria social i d’ajuts a la ciutadania. Segons dades de l’Ajuntament, l’any passat la ciutat va destinar 192.484 euros a ajuts socials, els quals van arribar a 2.284 persones.

A més, aquest estiu el consistori donarà ajuts a les famílies de la ciutat que més ho necessitin amb l’objectiu que tots els infants del municipi que ho vulguin puguin participar en les activitats dels casals d’estiu i el Patronat d’Esports. Per a aquesta temporada, es reserven 45 places per a aquests ciutadans, 30 de les quals són al Patronat d’Esports i les altres 15, als casals d’estiu municipals.

La regidora de Serveis Socials i Educació, Dolors Bedós, ha destacat que “l’objectiu és garantir, com a mínim, un àpat diari als nens de les famílies més necessitades durant el període que no hi ha escola”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram