Una de les novetats va ser l’espectacle de Santi Rodriguez. Foto: Arxiu

Durant quatre dies, del 27 al 30 de novembre, Sant Andreu de la Barca va viure un esclat festiu en el marc de la celebració del dia del seu patró. El programa va estar elaborat conjuntament amb les entitats del municipi, les quals són l’ànima d’aquesta tradicional festivitat.

L’alcalde Enric Llorca recorda que “la Festa de Sant Andreu és la celebració més arrelada al municipi i el seu programa està ple d’activitats tradicionals, que mostren la vitalitat de les nostres entitats”.

Un dels protagonistes d’aquesta edició han estat els gegants i els diables, que aquest any celebren el seu vintè aniversari. A més de les tradicionals jornades de cultura popular, s’han celebrat activitats relacionades amb les arts escèniques, la pintura i la literatura. Per exemple, hi va haver un concurs de pintura ràpida, es va celebrar el festival de patinatge artístic i es va oferir la representació Tribut als tres tenors, coincidint amb el 25 aniversari del primer concert de Los Tres Tenores.

També es va instal·lar una fira d’artesania en la qual els artistes van mostrar alguns oficis gairebé desapareguts.

LES NOVETATS D’ENGUANY
En l’edició d’enguany s’han pogut veure importants novetats, com el concert vermut al Casino, un espectacle de màgia i una actuació del comediant Santi Rodríguez.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram