Sant Esteve va acollir partits dhandbol a diferents punts

La 34a edició del Torneig Internacional d’Handbol-Trofeu Festa Major de Sant Esteve Sesrovires, celebrat del 18 al 22 de juliol, va quedar-se a casa. Els equips sènior –masculí i femení– del CH Sant Esteve es van imposar en les dues finals del torneig, demostrant l’alt potencial del municipi en aquesta modalitat esportiva.

En el tradicional campionat sesrovirenc van participar prop d’un centenar d’equips procedents d’Amèrica, Àfrica i Europa, i va comptar amb el suport de 150 voluntaris i 40 àrbitres, que van xiular partits en diferents zones del municipi del Baix Llobregat.

En categoria masculina, el CH Sant Esteve va imposar-se en un partit final amb sabor a derbi comarcal per 20 gols a 12 a l’Handbol Sant Vicenç. Isidre Campanyà, jugador local, va endur- se el premi Pep Arrufat, al millor jugador del matx.

Pel que fa a les noies, el CH Sant Esteve va tenir més problemes per aconseguir la victòria també contra l’Handbol Sant Vicenç, al qual va derrotar per 16 a 15 després d’un gol d’or. Helena Ramos, també del CH Sant Esteve, va aconseguir el premi a la millor jugadora de la final.

Enguany el torneig va comptar amb una novetat, i és que s’ha incorporat una nova modalitat: la veterana. El CH Sant Andreu i el Sk Bratislava van vèncer enguany en aquesta nova categoria.

 

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram