Marta Rovira-Olesa

Rovira va rebre un homenatge a Olesa de Montserrat. Foto: ERC

El passat dissabte, la secretària general d’ERC, Marta Rovira, va rebre la benvinguda i l’homenatge de l’Assemblea de Dones i del Baix Llobregat del partit, que va celebrar un acte a l’Escorxador d’Olesa de Montserrat, un dia després de la serva tornada a Catalunya després de 6 anys a l’exili, de la llei d’amnistia i l’arxivament de la causa que hi havia contra ella.

Segons informa La Bústia, centenars de militants d’ERC, encapçalats per l’alcalde d’Olesa, Jordi Parent, van rebre Rovira. Entre els assistents, a més de les dones de l’Assemblea, també van participar a l’acte l’alcalde de Sant Andreu, Marc Giribet, regidors i membres d’ERC d’Olesa, del Baix Llobregat i de municipis del voltant, parlamentaris i membres destacats com Carme Forcadell, Dolors Bassa i Marta Vilalta, i les conselleres en funcions del Govern amb la vicepresidenta Laura Vilagrà.

En una breu intervenció, Rovira va reivindicar les dones feministes en política i el valor que aporten les “dones represaliades, independentistes i d’ERC”. I ho va fer al costat de l’expresidenta del Parlament, Carme Forcadell, just un dia després de rebutjar la proposta  de presidir el partit, tot argumentant que és una “figura de consens”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram