Zalon Thompson PAS

Thompson durant l’actuació al PAS. Foto: Ajuntament de Martorell

Zalon Thompson és considerat un dels millors cantants de soul del Regne Unit, i divendres 5 de juliol va donar el tret de sortida a la desena edició del Festival PAS (Pont a les Arts Sonores) del Pont del Diable, a Martorell. El concert va reunir prop de 1.500 persones en un escenari idíl·lic que va vibrar amb la veu superdotada de Thompson.

Sense anar més lluny, Zalon Thompson es va fer famós arran de la seva feina conjunta amb la cantant desapareguda Amy Winehouse, de qui va ser corista destacat. També va contribuir a la versió de luxe del disc de platí Back to Black, i després de la mort de Winehouse ha continuat treballant en l’àlbum que havien començat junts com a director vocal al disc pòstum de la cantant, Lioness: Hidden Treasures. Amb tot, no és la primera vegada que Thompson visita Martorell, ja que també ho va fer el 2016 al mateix festival.

El primer cap de setmana del PAS Martorell va portar a la capital del Montserratí la Ludwig Band, així com un concert de l’Escola Municipal de Música. Divendres vinent dia 12 de juliol, a partir de dos quarts d’11 de la nit, serà el torn de Quiet Colors, mentre que l’endemà hi aterraran, a la mateixa hora, The Staples JR. Singers. La setmana següent, els dies 19 i 20, hi actuaran Alba Carmona i Belinda Davids.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram