Sant Andreu Barca-Festiu 2024

Ahir es va presentar l’edició d’enguany de Festiu. Foto: Ajuntament de Sant Andreu de la Barca

Ahir es va presentar a Sant Andreu de la Barca el Festiu 2024, amb dues novetats respecte a les edicions anteriors. La primera serà un concert de grups locals, batejat com El Barkeo, que es farà el 13 de juliol al parc de Can Preses. Segons ha avançat la regidora adjunta de Cultura, Anna Serra, el concert “tindrà una sorpresa relacionada amb el món artístic i creatiu del municipi”.

La segona novetat seran els monòlegs, a càrrec de Francesc Roca amb l’espectacle ‘El perruquer que us prendrà el pèl’, que tindrà lloc el 12 de juliol al terrat del Centre de Recursos Associatius.

A més d’aquestes dues novetats, el proper dissabte 29 de juny hi haurà el tradicional cinema a la fresca a la plaça Font de la Roda i dos espectacles de teatre al carrer: el de ‘Flow Papagayo’, el 5 de juliol a la plaça Federico Garca Lorca, i el de ‘La fotògrafa Mira i les seves històries’, el 14 de juliol a la plaça Font de la Roda.

El pícnic musical de l’ermita, el 20 de juliol, tancarà el Festiu d’enguany, amb Paxofon Covers Duo que faran versions acústiques d’èxits nacionals i internacionals de rock, pop, reggae, funk o soul, segons informen fonts municipals.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram