Castellví de Rosanes Ple

Imatge del Ple on es va aprovar el projecte. Foto: Ajuntament de Castellví

El projecte executiu d’urbanització del barri de Can Sunyer, a Castellví de Rosanes, es va aprovar el passat mes de maig de forma definitiva.

“Des de l’equip de govern, continuem ferms amb el compromís de tirar endavant el clavegueram de Can Sunyer i anem avançant pas a pas, malgrat que de vegades la tramitació pugui ser una mica lenta i feixuga a causa de la seva complexitat”, declarava l’alcalde, Adrià Camino, que mostrava la seva satisfacció per l’aprovació del projecte durant la sessió.

Clavegueram pendent

Per a l’alcalde, el més important és “no parar i anar tirant endavant cadascuna de les fases necessàries per poder dotar el veïnat de Can Sunyer del clavegueram necessari i fer la resta d’obres pendents al barri”.

El document s’havia aprovat inicialment al gener amb un nou redactat que recollia propostes de millora que el veïnat va fer durant el 2023. El text va estar després en exposició pública fins a finals del mes de febrer perquè tothom que ho desitgés pogués veure’l i fer-hi, eventualment, al·legacions.

D’altra banda, l’Ajuntament de Castellví informa que s’està treballant en la redacció de la reparcel·lació econòmica, que és el document que definirà provisionalment el cost imputable a cada propietari, en funció dels metres quadrats.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram